Låna Pengar Online
       
 

Låneförmedlare hittar billiga lån

LåneförmedlareEn låneförmedlare hjälper dig kostnadsfritt att hitta billiga lån. I Sverige finns det 3 st låneförmedlare: Lendo, Freedom Finance och SevenDay, jämför dem här.

SevenDay
SevenDay är populära eftersom de erbjuder ett lägsta pris garanti vilket innebär att om du skulle få ett billigare lån hos annan bank eller låneförmedlare kommer de se till att sänka räntan för det lån du har fått via dem till minst det som den andra banken erbjuder.

Freedom Finance
Freedom Finance är en enkel och snabb låneförmedlare som är mycket populär och de samarbetar med de flesta bankerna i Sverige. Låneansökan gör du enkelt på deras site eller så kan du ringa dem. De kommer sedan att ta fram bra lånealternativ redan inom ett par dagar. Du får hem låneansökan som du godkänner om du nu vill ha lånet. Skulle du inte vilja ha lånet har du inte förbundigt till till någonting. Bra tjänst bara för att kolla vilka räntor som du kan få utan att du själv behöver lägga ner tid för att hitta billiga lån.

Lendo
Lendo är likvärdig som Freedom Finance och du gör enkel ansökan online på deras hemsida. Lendo samarbetar även dem med de flesta och största bankerna i Sverige. Du behöver bara fylla i dina uppgifter en gång och Lendo kommer sedan jämföra alla lån som finns tillgängliga.

Fakta om lånförmedlare

En lånförmedlare har professionella lånerådgivare som helt kostnadsfritt tar fram billiga lån för dig. Hur kommer det sig att tjänsterna kan vara gratis? Det är på grund av att en låneförmedlare får ersättning från bankerna då de förmedlare lån till dem och då får du som lånekund denna tjänst helt gratis. I slutändan är det ändå banken som tjänar på att låna ut pengar till dig och därmed är de villiga att ersätta en låneförmedlare då de ha förmedlat lån till dem.

Låneförmedlare i Sverige

Än så länge finns de bara 3 st låne-förmedlare i Sverige som vi presenterat här ovan och deras tjänster är likvärdiga och de samarbetar med en del banker som är desamma. SevenDay är den låneförmedlare som ger en prisgaranti för lägsta räntor.

Till början av låneförmedlare
 

Låna Pengar Online
Jämför Lån
Privat lån
Snabb lån
Låneförmedlare
Lån Utan Säkerhet
Låna Pengar Snabbt
       
Låna Pengar